Over ons

Wij houden van reizen en vooral reizen met de camper was voor ons de ideale manier van reizen en dat hebben we ongeveer 20 jaar gedaan.

Onze reisbelangstelling ging uit naar alle landen die we redelijk met onze eigen camper konden bereizen. Absoluut hoogtepunt was onze reis naar Syrië en Jordanië in 2007, een gebied waar je nu niet meer naar toe kunt. Maar ook onze reis naar Rusland was zeer indrukwekkend.

Ook de verre bestemmingen hadden onze belangstelling en ook die bereisden we het liefst met de camper, we huurden of ruilden dan een camper in dat land. Hoogtepunt over zee was onze reis door Botswana en Namibië in 2012. Daarnaast moet ik ook de reizen naar Australië en Nieuw Zeeland noemen want dit zijn prachtige landen die je heerlijk ontspannen met een camper kunt bereizen.

moskou by night

We prijzen ons gelukkig dat we al aardig wat van de wereld hebben kunnen bereizen maar met het reizen per camper zijn we in 2015 gestopt. Persoonlijke omstandigheden lagen daaraan ten grondslag. We gaan ons nu laten reizen, dat wil zeggen dat we door anderen georganiseerde reizen gaan boeken. Ook daar kunnen we heerlijk van genieten.